روش آماده سازی و مراحل پخت شیرینی نان چایی مخصوص استان قزوین
روش آماده سازی و مراحل پخت شیرینی نان چایی مخصوص استان قزوین
طرز تهیه شیرینی نان چایی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام شیرینی نان چایی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و مراحل پخت شیرینی نان چایی مخصوص استان قزوین
نان چایی ، شیرینی سنتی قزوین هست .
مواد لازم برای تهیه شیرینی نان چایی :
آرد :♦: به میزان لازم
کره :♦: 1 پیمانه
تخم مرغ :♦: 3 عدد
پودر قند :♦: 1 پیمانه
ماست :♦: 1 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر :♦: نصف قاشق چایخوری
هل :♦: 1 قاشق چایخوری
روش آماده سازی و مراحل پخت شیرینی نان چایی مخصوص استان قزوین
مواد لازم در این دستور برای شیرینی به اندازه 4 نفر می باشد.
طرز تهیه شیرینی نان چایی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی نان چایی ابتدا باید
کره و پودر قند رو میزنیم تا کاملا یکدست بشه .
1 عدد تخم مرغ کامل و 2 تا زرده و هل رو اضافه کرده و مجددا میزنیم .( دو تا سفیده اضافه است)
ماست و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم .
در انتها آرد رو بتدریج اضافه میکنیم تا وقتی که خمیر نرم و یکدستی به دست بیاد .
خمیر رو به قطر یکسانت با وردنه باز کرده و با قالب دلخواه بهش شکل میدیم .
خمیرهای قالب زده رو داخل سینی فر میچینیم و روش رو زرده ی تخم مرغ مالیده و کنجد می پاشیم و به مدت نیم ساعت داخل فر 170 درجه قرار میدیم تا بپزه .
روش آماده سازی و مراحل پخت شیرینی نان چایی مخصوص استان قزوین
170 درجه سانتی گراد تقریبا معادل 340 درجه فارنهایت می باشد.
روش آماده سازی و مراحل پخت شیرینی نان چایی مخصوص استان قزوین
- ۹۷/۰۷/۰۶