روش آماده سازی و آموزش پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی خوشمزه و خانگی

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی , شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی , دستور پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی

اگر شما هم نام شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

روش آماده سازی و آموزش پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی خوشمزه و خانگی

در این مطلب روشی ساده برای تهیه ی شیرینی لذیذ خامه ای توت فرنگی در خانه برای شما آورده ایم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی :

پنیر خامه‌ای، نرم شده :♦: 1 بسته (تقریباً 230 گرمی)

کره نرم شده   :♦: 2 تکه (16 قاشق غذاخوری)

 آرد همه منظوره  :♦: دو فنجان

 شکر قنادی   :♦: برای پاشیدن روی شیرینی

نمک :♦: 1 و نیم قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای داخل شیرینی :

پنیر خامه‌ای، نرم شده :♦: 1 بسته (تقریباً 227 گرمی)

* شکر قنادی   :♦: 1.2 فنجان

 عصاره‌ی خالص وانیل  :♦: 1 قاشق چایخوری

مربای توت فرنگی :♦: به مقدار لازم

روش آماده سازی و آموزش پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی خوشمزه و خانگی

اگر می خواهید شیرینی شیرین‌تری داشته باشید مقدار بیشتری شکر اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی , شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی , دستور پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی ابتدا باید

در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.

 آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.

 به آرامی روی تخته‌ای که قرار است خمیر را بر روی آن شکل دهید شکر قنادی بپاشید.

 خمیر را به این تخته منتقل کرده و به آن شکل توپ بدهید.

 سپس خمیر را به 4 گلوله کوچک تقسیم کنید. هر کدام از گلوله‌ها را صاف‌کرده و روی هر خمیر شیرینی را با نوار پلاستیکی بپوشانید.

 برای 30 دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.

 در همین حین، با ترکیب پنیر خامه‌ای، شکر قنادی و وانیل در کاسه‌‌ای دیگر، ماده‌ای که برای پر کردن داخل شیرینی است را آماده کنید.

 تا زمانی که این مواد حالت خامه‌ای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.

 روی تخته‌ای که قرار است شیرینی‌ها را بر روی آن آماده کنید آرد بپاشید.

 خمیر را از یخچال خارج کرده و بگذارید برای 5 دقیقه بماند.

 هر گلوله خمیری را تا ضخامت 3.5 سانتی‌متر صاف کنید.

سپس آن‌ها را به شکل مربع‌های 3 در 3 ببرید.

 مرکز هر مربع را با 1.2 قاشق چای‌خوری از ترکیب پنیر خامه‌ای و 1.2 قاشق چای‌خوری مربای توت‌فرنگی پر کنید.

برای داشتن ظاهر زیباتر، از یک قیف شیرینی‌پزی استفاده کنید. شما می‌توانید محتوای داخل شیرینی را به صورت لایه‌ای (یک لایه روی لایه‌ی دیگر) بریزید.

 لبه‌های مخالف خمیر را به مرکز آورده و روی ماده‌ی داخل شیرینی قرار دهید. درزها را به هم وصل کنید.

 برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.

 فر را  تا دمای 190 درجه سانتی‌گراد(معادل 375 درجه فارنهایت) گرم‌کنید.

 شیرینی را برای 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن قهوه‌ای شوند بپزید.

سپس بگذارید کاملاً خنک شود. اکنون می‌توانید شیرینی‌ها را سرو کنید.

روش آماده سازی و آموزش پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی خوشمزه و خانگی

شیرینی را در ظرف‌هایی قرار دهید که هوا داخل آن نشود. تا 3 ماه می‌توانید آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید.  

طرز تهیه شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی , شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی , دستور پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی

روش آماده سازی و آموزش پخت شیرینی پنیری خامه‌ای توت فرنگی خوشمزه و خانگی